Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.04.2014 17:17 - Само , ако Ви кажа....
Автор: kenzovnaks Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 2459 Коментари: 9 Гласове:
4

Последна промяна: 09.04.2014 17:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Какво виждам в Съзнанието Си!
Дали ще повярвате ....?!



Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. kenzovnaks - Много е интересно !
09.04.2014 19:07
когато няма пророци или ясновидци да влязат в съзнанито ми и да видят какво се крие там!Блогът ще стои докато нe видя резултати!
цитирай
2. kostadin - В съзнанието си можеш да виждаш и ...
09.04.2014 19:21
В съзнанието си можеш да виждаш и изживяваш всичко ,което пожелаеш.
цитирай
3. kenzovnaks - Да! Обезателно!
09.04.2014 19:24
Виждам един изход за България ! Твоя изход какъв е за българите!Ето ти жокер! Да поразсъждаваме върху това!
цитирай
4. kostadin - Ще се спасят тези, които успеят да ...
09.04.2014 19:59
Ще се спасят тези ,които успеят да излязат от съществуващата сега държавна система.Това означава на практика да се върнем доста по назад в развитието си и да започнем да се грижим сами за подръжката на живота си ,както и този на близките ни хора .Това не означава ,че ще работим повече ,а че е необходимо повече да наблюдаваме ,сравняваме и анализираме действията си в труда за получаване на насъщният.Преди всичко е необходимо здраво семейство.
Проблема за самодостатачността на хората в едно семейство съм я изследвал и на астрологическо ниво в моята векторна астрология.
Обикновено при раждането на поредица от деца над 4 и повече се достига до едно затваряне на векторният многоъгълник съставен от различните вектори на членовете в семейството.Това позволява енергията да тече по затворен контур ,а както знаем от физиката и химията въртящите се в затворена система потоци са особено устойчиви.
Нашето общество е уязвимо защото пренебрегваме този природен феномен и принцип на устойчивостта
цитирай
5. kenzovnaks - Така много добре
09.04.2014 20:43
Необходимо е здраво семейство!Да! Но всички не можем да го създадем нали? Каква трябва да е идеята за това всички да имат здраво семейство! Да ги насочим , че това е най-важното , в този вече хаос? Не е спасение и излизане на системата , може би изчистване на паразитите и все пак на този народ не трябва ли да има нещо като пример за подражание и водене за да го осмисли . Точно да се насочи към бъдещото си семейство! Какво трябва да направи народа в такъв случай ?
цитирай
6. kostadin - Малцина могат да си осигурът тези ...
09.04.2014 22:56
Малцина могат да си осигурът тези условия за добро семейство При това и младите днес нямат достатъчно много деца.Когато говоря за излизане от системата най - главното е да бягаш ,колкото може по далече от банките и държавните вземания.Големите корпорации са винаги на червено Циганите са по умни от нас и те са винаги на червено.
Самостоятелността е задължително условие ,макар ,че мнозинството са под омаята на разбирането ,че най -лесно се живее ,като намериш от някъде пари.
Никой не казва ,че ще е леко но има такива почти световни движения и по градовете и по селата.
Народа трябва да се върне към селото, докато има все още изиставени землища биха могли и безимотни българи да започнат занимания с отглеждане на прехраната и самозадоволяването си .
Всичко друго е е да даряваш над половината от живота си за интересите на управниците и банкерите.
Нормално ще да е по образованите да се погрижат за запазването на известни познания ,нужни за дългогодишното възстановяване на културата и необходимата технологическа инфраструктура необходима за един балансиран и оптимален режим на използване на ресурсите около всяко стопанство.
Леко няма Даже и за сегашните тунеядци няма да е леко ,когато изпълнят мечти те си човечеството да стане двеста и педесет милиона души.
Когато бях дете албанците бяха около 1,5 милиона Днес на Балканите те са над 10 милиона Те бяха бедни и прости ,но при такава ситуация явно се включва влиянието на инстинкта за запазване на биологичния вид.
Трябва да изпростеем след като сме бедни и недоволни и това е почти постигнато Тогава и раждаемостта ще се увеличи и семействата ще станат по здрави Бедните и непроспериращите нямат друг начин да се запазят освен да тръгнат по пътя на обединяването си около семейният олтар,род и племе.Няма никак да ни е леко, като етнос.
цитирай
7. kenzovnaks - Това са
10.04.2014 17:14
Две тбърде несъвместими неща ! Едни отчаяно да прецакват първият срещнат за оцеляването на бълг. си олтар . а други да се обединяват с малко пак заради това! това често ми прилича между бряг и вълна! Мисля , че трябва да се обединяват сегашни семейства и да бъдат пример за бъдещите такива ! С пример със сватби и свещенни бракове! когато си кажат Да значи Да! Инак излиза че никой никога не е сигурен първо в себе си после в човека до него и след това и в самото дете и там във всичко даже и в Бог! Трябват здрави семейства да обединяват младите ! А то има само вън нека си вали баце на нас Ни е добре! Който както си го направи а не се сещат че утре ще са по - зле и от нас младите !
цитирай
8. kostadin - Общо щастие няма. Ако при всички е ...
12.04.2014 20:30
Общо щастие няма .Ако при всички е едно и също ,как ще разбереш ,че си щастлив или нещастен.Езеторичен закон е ,че еволюцията на човечеството е задължителна ,но протича строго индивидеално.
От семейство до семейство има разлика по голяма и от тази между бедните и богатите.Индийците казват ,че най доброто е да си приемеш дхармата.
Младото поколение е по- зле от насИ това ще продължава докато не подивеем или станем 250 милиона човеци по света.
За сега елитите разчитат да въведат биологични комунизъм Искат да сме като мравките.Малко вероятно е да го постигнат ,по простата причина ,че едно хапче или инжекция може да ги извади от господствуващото положение и самите тях.
Най - големият враг на човечеството е официалната наука подпомагана от държавата и частните финасови елити.
Все още човек може да избяга от системата даваща ни мимолетната радос спдрънкулките на голямата ни технология- в св. мащаб.
цитирай
9. kenzovnaks - За мен
15.04.2014 13:15
общото щастие е максималното щастие,но кое щастие ти носи общо за теб е зависи от твоята гледна точка . Щастие може да намериш в много неща .
От семейство до семейство има разлика , но и има едни общи еднакви неща и правила . Тука трябва да добавя какво означава да си приемеш кармата и кармата нашата обща не е ли , че сме българи ... и каква точно тогава карма да приемам? На кого? това , че младото поколение за теб е зле то ние сме си го направили и техните родители в тая съвсем демократична държава. Ти ще си мравка ако наистина се чустваш като мравка. Ако не ни трябва технология то единствения начин е да разберем е ,че няма смисъл от нея! А донякаде има ;)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kenzovnaks
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 137063
Постинги: 155
Коментари: 97
Гласове: 137
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930